The Differences drive-in disco
Rated 4.8/5 based on 33 reviews

Trouwen

Jullie trouwdag moet één van de mooiste dagen uit jullie leven worden, daarom wil je natuurlijk dat het een feest wordt die jullie en jullie gasten niet snel zullen vergeten. Aangezien het feest voornamelijk om de muziek draait zullen we van te voren alles rustig doornemen. Een persoonlijke afspraak is voor ons dan ook geen enkel probleem.

Wij horen graag van te voren welke muziek jullie graag zouden willen horen en welke muziek absoluut niet. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat het een top feest wordt naar jullie smaak. Maakt het jullie niet uit welke muziek er wordt gedraaid? Geen probleem! Wij kijken dan op de avond zelf wat er wel en niet aan slaat. Door onze grote muziek collectie kunnen we iedereen van jong tot oud vermaken en er dus één groot feest van maken. Als er ook optredens, speeches enz. zijn dan horen wij dit ook graag van te voren zodat wij op de avond zelf niet voor verrassingen komen te staan. Zijn jullie nieuwsgierig hoe wij kunnen draaien? Luister dan eens naar ons live mixtape op onze Soundcloud pagina.

Op jaarbasis draaien wij op meer dan 100 verschillende feesten. Hiervan zijn zo'n 80% bruiloften. Omdat ieder feest anders is en nooit van te voren is te voorspellen hebben wij veel ervaring met het inspelen op de aanwezige gasten.

Zijn jullie op zoek naar iets extra's voor op het feest om het nog specialer te maken? Kijk dan eens naar onze extra mogelijkheden. Zo is onze fotozuil van Feestgastenboek.nl een leuke interactieve aanvulling voor jullie feest. De gasten kunnen dan zelf een foto maken en deze eventueel afdrukken als aandenken aan jullie geweldige feest.

Willen jullie een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij streven ernaar om jullie binnen een aantal uur een passende offerte toe te sturen.

Contactgegevens:
06-4145 3096 (Marcel)
06-3448 1723 (Ruud)
Laan van het haantje 48, 2288 GT Rijswijk
info@thedifferences.nl

KvK: 54452600
BTW: NL851311015B01