The Differences drive-in disco
Rated 4,8/5 based on 30 reviews

Referenties

Dit zijn onze reviews en cijfers van andere websites.
The DifferencesThe Differences

Hieronder zijn de reviews te lezen die klanten op onze eigen website hebben geschreven.

Bericht van Jeffrey & Linda op 15-10-2014

Goeiemorgen Ruud & Marcel,We hebben een topfeest gehad! Heerlijke sfeer en muziek, jullie hebben het super aangevoeld. Als we nog een keer een feest geven, nemen we weer contact op met jullie! Top gedaan en bedankt!Groetjes van Jeffrey & Linda


Bericht van Marco en Melissa Sluyter op 06-10-2014

Beste Ruud en Marcel,Via deze weg erg bedankt voor het super feestje!


Bericht van Marco en Nathalie op 22-09-2014

Het was een geslaagd feestje, ik zal jullie zeker bij iedereen aanraden!


Bericht van judith van der Burg op 08-09-2014

Heel erg bedankt voor het zorgen dat ons feest ook een echt feest werd!! Jullie spelen enorm goed in op de wensen van de mensen en zien welke muziek gewaardeerd op het moment. We hebben de hele avond op de vloer gestaan!!!

Geweldig!! Ook onze gasten hebben het nog over jullie. Vanaf het eerste contact tot het eind was het gezellig!Ik raad iedereen THE DIFFERENCES aan !! Er is geen feest als jullie niet zijn geweest !!


Bericht van Willem en Mirjam op 05-09-2014

Hoi Ruud (en Marcel),Wij willen je enorm bedanken voor de energie die je/jullie in de muziekmix hebben gestopt. We hebben een fantastische feestavond gehad op onze bruiloft. Mede dankzij jullie muziek (en sfeerlichten) kreeg jij (DJ Ruud) de dansvloer lekker vol.

Ook de communicatie met jullie in de weken voorafgaand aan de bruiloft (maar ook tijdens de feestavond) verliep zeer prettig!Dus, ben je op zoek naar een goede, prettige DJ dan bevelen we jullie aan!


Bericht van Sung Won & Hae Jin op 27-08-2014

Beste Ruud & Marcel,Het is een tijdje geleden, maar nu we een beetje bijgekomen zijn van ons bruiloft (05/30/2014), wil ik toch graag ons ervaring delen met de toekomstige Bruidsparen/klanten.

Ons avond was gewoon top, heel erg bedankt voor een onvergetelijke avond!Review:

Aanloop naar de bruiloft werd goed geluisterd naar al onze wensen, en alles werd heel professioneel afgestemd met alle partijen.

Ondanks het feit dat ons dansvloer veel te groot was en het weer veel te mooi (mensen konden makkelijk naar buiten), wisten de jongens de gasten goed op de dansvloer te houden.

Maar bovenal, deze jongens kennen gewoon hun vak, ze weten het publiek heel goed aan te voelen, en weten wanneer ze moeten aanpassen aan de situatie!

Goed voorbeeld was onze verkeerde keuze van playlist die we in eerste instantie hadden aangevraagd. Toen de jongens eenmaal merkten dat de gasten er niet echt warm van werden, sprongen ze er meteen in met een ander muziek style, wat meteen alle gasten op de dansvloer kreeg en hield!

Kortom, deze jongens maken er een spetterend feest van, ongeacht foute inschattingen/wensen van de bruidspaar.

Echt een aanrader voor alle toekomstige bruidsparen!

Nogmaals bedankt voor een super feest.

Sung Won & Hae Jin
Bericht van Paul en Wendy op 21-08-2014

Was een topfeest, jongens. Alles perfect afgewikkeld, en goed naar onze wensen geluisterd, maar ook op het publiek ingespeeld.Thanks!Paul en Wendy.


Bericht van Bruiloftsfeest van Don en Charlotte-Louise 14-08-14 op 19-08-2014

Wat een top feest is het geworden,wat ook een succes was was het fotogastenboek wat een toevoeging echt top we hadden het niet verwacht eerlijk gezegtTot de laatste minuut is het fotogastenboek gebruikt door de bruiloftsgasten.kwam natuurlijk ook omdat je je kon uitleven met bijgeleverde atributen zo leuk ook van jong tot oud hebben het gebruikt.Dan de klapper De film als openningsdans was mede door jullie inzet omdat we jullie aptratuur konden gebruiken een doorslaand succes waar bruid en bruidegom nog lang op terug kunnen kijken.Tot het laatste moment heeft iedereen kunnen genieten van al jullie Muziekkwaliteiten goeie mix tussen oud en nieuw echt wat er afgesproken was HET WAS GRANDIOOS bedank Marcel en Ruud wat zijn we blij dat we jullie geboekt hebben wat was het leuk. Van de Ceremoniemeester Marja


Bericht van Janine en Arjan op 28-07-2014

Hallo heren,Wat hebben wij een fantastisch feest gehad. Zowel wij als onze gasten hebben het erg naar hun zin gehad.

De muziek was goed afgestemd op de sfeer en onze muziek keuzes.

en jullie konden toch (vanwege het goede weer) de gasten goed binnen houden.

dankjewel!!


Bericht van Johan en Stephanie op 25-07-2014

Beste Ruud en Marcel.Jullie hebben ons een onvergetelijke avond bezorgd en een bruiloft om nooit meer te vergeten.

Alles was beter dan gedacht.

Jullie zijn een super team.

En nog bedankt namens onze vriend Chris voor het mogen draaien.

Jullie waren top.Thnx en wie weet tot ziens.

Groeten Johan en StephanieEr zijn 59 referenties geschreven

Contactgegevens:
06-4145 3096 (Marcel)
06-3448 1723 (Ruud)
Laan van het haantje 48, 2288 GT Rijswijk
info@thedifferences.nl

KvK: 54452600
BTW: NL851311015B01