The Differences drive-in disco
Rated 4,8/5 based on 33 reviews

Referenties

Dit zijn onze reviews en cijfers van andere websites.
The DifferencesThe Differences

Hieronder zijn de reviews te lezen die klanten op onze eigen website hebben geschreven.

Jeroen & Ilvy gaf ons een 10
Ingevuld op: 10-6-2016

Ruud en Marcel hebben tijdens onze bruiloft, bij Paviljoen de Witte in Scheveningen, voor een geweldige avond gezorgd!

Niets was hen teveel, ze hebben een mooie mix gemaakt voor onze openingsdans en waren ruim op tijd op de trouwlocatie om alles op te zetten. Ook het foto en videogastenboek was erg in trek op de feestavond. Ze hebben een prachtig wit Dj meubel wat erg mooi stond op de feestlocatie.

Ruud en Marcel, heel erg bedankt voor deze super avond!


Joey & Marlot gaf ons een 10
Ingevuld op: 9-6-2016

3 juni 2016 hebben wij ons huwelijksfeest gegeven. DJ Davey was aanwezig, en deed alles geheel zoals afgesproken. Iedereen was aan het dansen en hij ging ook in op verzoeknummertjes! Hierdoor was het feest precies zoals wij voor ogen hadden. We kijken terug op een mooie avond!


Mariska gaf ons een 8,8
Ingevuld op: 18-4-2016

We hebben pas op het allerlaatste moment besloten om een DJ in te huren voor het feest tijdens onze bruiloft. Wilden eigenlijk gewoon onze playlist afspelen. Wat zijn wij blij dat wij op het laatste moment hebben besloten op toch een DJ in te huren. We hebben Marcel gevraagd om te komen draaien. Hij is vooraf bij ons thuis geweest om onze muzieksmaak door te nemen. Hij heeft tijdens het feest compleet de sfeer weten creeren die we ook wensten. Ieder lied was raak en helemaal in lijn met de playlist die we hem hadden gestuurd. We vonden de aanpak en uitvoering zeer professioneel en we raden hen van harte aan.


Bericht van Petra op 11-01-2016

Wij hebben een super leuk feest gehad met deze jongens en kunnen ze alleen maar aanbevelen! Zowel het voortraject als de avond is perfect verlopen. Tot op het laatste moment konden we nog dingen toevoegen, zoals fotos voor de fotozuil (trouwens erg aan te bevelen, de gasten waren er weg van) en ons muziekwensen en ze waren heel erg relaxt de hele avond. En de flexibiliteit is ook uitstekend, zeker als je niet goed weet tot hoe laat het feestje zal duren.

Jongens, heel erg bedankt. Als mij iemand naar een DJ vraagt geef ik jullie nummer door!!


Bericht van Jan en Marcel op 31-10-2015

Een paar woorden zijn genoeg bij het voorgesprek.

Ze begrijpen precies wat je wilt hebben, onze openingsact was wat ons betreft best ingewikkeld, maar wat was ie goed geslaagd!!

Zowel qua prijs en kwaliteit gewoon niet verder zoeken!!!


Zippora Harmanus- Keijzer gaf ons een 9,4
Ingevuld op: 11-8-2015

Het was een top avond!! bedankt !!!!!!!!!!Greetz, Bruidspaar Keijzer


Willemijn gaf ons een 9,6
Ingevuld op: 12-7-2015

Op ons huwelijk heeft Marcel gedraaid en wij zijn erg enthousiast; de communicatie vooraf was erg professioneel, goede prijs-kwaliteitverhouding en een fantastisch feest. Bedankt!


Bericht van Sjoerd en Caroline op 22-06-2015

The differences hebben perfect de muzikale avond verzorgd tijdens onze bruiloft.

Zij zijn professioneel en komen afspraken na, zijn betrokken en efficiënt.

Echt een aanrader! !

Wij zijn meer dan tevreden!


ivo en sandra gaf ons een 9,6
Ingevuld op: 19-6-2015

Wat een fantastisch bruiloftsfeest hebben wij gehad op 29 mei 2015, wat een muziek en sfeer. We hadden best wat muziekwensen, en Marcel heeft het fantastisch gedaan. Van begin tot eind een groot feest met een volle dansvloer! Wat was iedereen enthousiast!

Keep up the good work guys!


Brenda en Brian beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 17-6-2015

Wij zijn op 5 juni 2015 getrouwd.

We hadden totaal geen richtlijnen voor de muziek en hebben ze alleen meegegeven dat als hun de dansvloer vol krijgen, wij een geslaagde avond zouden hebben.En dat is ze MEER dan gelukt!!!Wat een top feest hebben wij gehad.

Ook van alle gasten alleen maar positieve reacties gehad.

Wij kunnen daarom ook met 100% zekerheid zeggen, dat THE DIFFERENCES echt een aanrader is voor al uw feesten en partijen.Nogmaals heel erg bedankt!!!Er zijn 62 referenties geschreven

Contactgegevens:
06-4145 3096 (Marcel)
06-3448 1723 (Ruud)
Laan van het haantje 48, 2288 GT Rijswijk
info@thedifferences.nl

KvK: 54452600
BTW: NL851311015B01