The Differences drive-in disco
Rated 4,8/5 based on 27 reviews

Referenties

Fam.Wassink-Gommel beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 6-6-2019

Op onze bruiloft 10-5-2019 hebben wij de Dj's van The Diefferences ingehuurd. Vanaf de eerste ontmoeting was er gelijk een klik. Tijdens het intake gesprek hebben we alles besproken betreft feest sávonds. Alles was mogelijk. Ze hadden zelfs een mooie remix gemaakt voor onze openingsdans. Paar dagen voor ons huwelijk was er nog telefonisch contact om alles te checken. Ze hebben er een geweldig feestje van gemaakt en daar houden zij zelf ook van.Mahir beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 4-6-2019

Leuk en spontaan, denken enorm mee en zijn super flexibel. Maar het aller belangrijkste, ze draaien geweldig! Zelf hadden we nogal wat wensen wat betreft muziek en hier hebben ze enorm goed op ingespeeld. Iedereen heeft de avond van zijn leven gehad.


Irma beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 17-5-2019

Kort samengevat: fantastisch!

Na een tijdje Googelen vonden wij The Differences. We waren in het begin nog niet helemaal overtuigd, maar besloten een offerte op te vragen. Binnen enkele uren ontvingen wij al een enthousiaste reactie. Mogelijkheden en prijs waren helemaal oké, dus wij besloten de drive-in disco én een photobooth te boeken. Dat was een van de beste beslissingen van onze bruiloft. Email wordt altijd snel beantwoord, het voorgesprek met Marcel was top en we hadden meteen het gevoel dat onze wensen helemaal begrepen werden. Alle afspraken verliepen soepel en werden nagekomen. Behalve dat, was 'onze' DJ ook nog een ontzettende vriendelijke gast waar het plezier vanaf straalt. Hij begreep het publiek en draaide de ene hit na de andere. Verbeterpunten? Die zijn er niet. Ik zeg het niet snel, maar zowel het contact vooraf als het optreden op de avond zelf waren perfect!


petra mesters beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 17-4-2019

van begin tot einde.....
was het allemaal erg goed geregeld .......
inmiddels tweede keer van de diensten gebruik gemaakt ,volgt zeker een derde x ...


Joël beveelt ons aan met een 9,6
Ingevuld op: 27-2-2019

Alles is vlekkenloos verlopen tijdens onze bruiloft. Goede communicatie vooraf (en snel) en de DJ stemde muziek goed af op het publiek. Zeker een aanrader wat ons betreft.


Saskia en Kevin beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 5-8-2018

Super fijn contact gehad voor onze bruiloft, en ook op het feest zelf ging alles perfect!


Danny Kouwenhoven gaf ons een 9
Ingevuld op: 3-7-2018

Wij hebben deze jongens gevonden via Internet. Een offerte gekregen met daarbij een soundcloud bestand met een indruk van hun manier van draaien. Dit sprak ons erg aan ook het feestgasten boek leek ons erg leuk.
Een goed gesprek bij ons thuis gehad waar al onze wensen werden genoteerd. Toen het feest waar de muziek van de ceremonie netjes werd verzorgd. En aansluitend het feest wat echt compleet los ging!! De opbouw was perfect en het duurde ook niet lang voor iedereen stond te springen!
Wij raden daarom The Differences zeker aan!


Marieke beveelt ons aan met een 9,4
Ingevuld op: 5-6-2018

Een onvergetelijke verjaardag mede door het enthousiasme van de dj , zijn muziekkeuze en het aanvoelen van de sfeer tijdens het feest. Dit alles zorgde voor een herinnering met een gouden randje. Onwijs bedankt hiervoor.


Jeffrey de Baat beveelt ons aan met een 9,6
Ingevuld op: 5-5-2018

De mannen van The Differences hebben bij ons de muziek voor ons huwelijksfeest verzorgd. Ze hebben goed naar onze wensen geluisterd en hebben er een knalfeest van gemaakt. We zijn zeer tevreden over de voorbereidingen en het feest. Nogmaals bedankt!!


Patrick & Linda beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 9-4-2018

Op 16 maart hadden wij ons bruiloftsfeest. In het begin stond er muziek zacht aan. En na onze openingsdans kon het feest beginnen! Er werd erg goed gekeken naar wat de mensen wilden en werd daar goed op ingespeeld. Verzoeknummers werden goed behandeld, het was super leuk! Ook het feestgastenboek was een succes. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Bedankt jongens!Er zijn 56 referenties geschreven

Contactgegevens:
06-4145 3096 (Marcel)
06-3448 1723 (Ruud)
Laan van het haantje 48, 2288 GT Rijswijk
info@thedifferences.nl

KvK: 54452600
BTW: NL851311015B01