The Differences drive-in disco
Rated 4.8/5 based on 33 reviews

Over ons

The Differences bestaat uit Marcel van Lith en Ruud Römer. Wij hebben jarenlange ervaring in het DJ vak en het verhogen van de feestvreugde op feesten in Zuid-Holland en omstreken.

Marcel en Ruud kennen elkaar al ruim 15 jaar via korfbalvereniging Refleks in Rijswijk. Een aantal keer per jaar waren er verenigingsfeesten. Hier kwamen Marcel en Ruud op vroege leeftijd voor het eerst in aanraking met het DJ vak. Al snel werden de activiteiten uitgebreid en werden er steeds meer spullen aangeschaft van de opbrengsten. Ondertussen zijn we ingeschreven sinds 2012 bij de Kamer van Koophandel als V.O.F. en zijn we alleen maar verder gegroeid. Zo draaien we nu rond de 100 feesten per jaar en doen we meer dan alleen draaien.

In de afgelopen jaren hebben we onze activiteiten uitgebreid. Zo verhuren wij fotobooths via onze website www.feestgastenboek.nl. Maar dit is natuurlijk de ideale combinatie met onze drive-in disco. Daarnaast organiseren wij sinds 2015 Koningsdag in de Strijp, Dit is een tweedaags evenement waar in totaal zo'n 3000 bezoekers op af komen. Ook voor het huren van spullen kan je bij ons sinds 2019 terecht. Denk hierbij onder andere aan geluidsapparatuur, partytenten en statafels voor uw feest thuis waar misschien geen DJ nodig is.

Door onze jarenlange werkzaamheden in deze branche hebben wij veel contacten gelegd met o.a. zangers, fotografen en locaties zodat wij u daar eventueel ook bij kunnen helpen, wel zo gemakkelijk als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf voor jouw feest.


Ruud Römer

Ruud is geboren in 1991 en woont in Rijswijk waar ook ons bedrijf gevestigd is. Na een vaste baan te hebben gehad is hij nu parttime aan het werk om zich zo meer te kunnen richten op The Differences.

Marcel van Lith

Marcel van Lith is geboren in 1985 en woont ook in Rijswijk. Na een opleiding ICT te hebben voltooid in 2005 is hij aan de slag gegaan bij Vaartland.nl waar hij ruim 12,5 jaar heeft gewerkt. In 2018 is Marcel zich volledig gaan richten op The Differences en Feestgastenboek.nl.

Contactgegevens:
06-4145 3096 (Marcel)
06-3448 1723 (Ruud)
Laan van het haantje 48, 2288 GT Rijswijk
info@thedifferences.nl

KvK: 54452600
BTW: NL851311015B01