Wat is er zoal mogelijk

Geef je binnenkort een verjaardagsfeest, gaan jullie trouwen, organiseer je een jubileum of geef je om een andere reden een feest? Wij hebben vele mogelijkheden waardoor je feest naar jouw wensen kan worden aangepast. Naast onze verschillende drive-in disco pakketten hebben wij ook speciale effecten voor een extra beleving tijdens je feest. Alle extra opties hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet. In een persoonlijk gesprek kunnen wij je wensen goed in kaart brengen en je feest volledig naar jouw wensen invullen.


Drive-in disco small pakket

Drive-in disco small pakket

Geef je een klein feest tot 75 personen? Dan is dit pakket geschikt voor jou. In dit pakket zit een DJ inclusief benodigde apparatuur voor 4 uur en onze kleine geluidsset. Ook nemen we 2 sets mee met geluid gestuurde parren op een statief voor kleur in de zaal.

€ 545,-

Drive-in disco medium pakket

Drive-in disco medium pakket

Dit is ons meest gekozen drive-in pakket. Dit pakket is geschikt tot 150 personen en daar zit ook een DJ bij voor 4 uur inclusief benodigde apparatuur. Hierbij nemen we ook voldoende subwoofers en speakers mee om het in iedere situatie goed te laten klinken. Hier zit ook meer verlichting bij dan ons small pakket. We nemen hier namelijk 2 truss pilaren mee met 8 parren voor de algemene kleur in de zaal en nemen we 2 movingheads mee voor het bewegende effect door de zaal. Dit alles kunnen we aansturen via de computer. Vanaf het medium pakket heb je ook de keuze welke DJ booth je graag zou willen. We hebben hierbij de keuze uit hout, wit of zwart.

€ 695,-

Drive-in disco large pakket

Drive-in disco large pakket

Wil je uitpakken op je feest? Kies dan voor ons large pakket. Dit pakket is geschikt tot 250 personen. Ook hier zit een DJ bij voor 4 uur inclusief de benodigde apparatuur. Een hoger aantal personen betekend ook dat wij een grotere set speakers meenemen. Natuurlijk nemen we ook meer verlichting mee. In dit pakket zitten namelijk 4 truss pilaren met in totaal 12 parren voor de basisverlichting en 4 movingheads voor het bewegende element in de lichtshow. Daarnaast zit de hazer ook in dit pakket om de verlichting beter tot zijn recht te laten komen. Natuurlijk mag je in dit pakket ook kiezen uit onze houten, witte of zwarte DJ booth.

€ 895,-

Fotobooth

Fotobooth

Onze fotobooth is de ideale aanvulling voor je feest! Met onze fotobooth heb je niet alleen heel veel leuke momenten op het feest, maar zeker ook nog jaren na het feest. Je gasten kunnen hiermee namelijk zelf hun foto’s maken en ook nog eens direct afdrukken. Na een druk op het scherm is de foto in paar simpele stappen gemaakt en in een paar seconden is hij ook nog eens afgedrukt. Naast de witte uitvoering zoals hiernaast is te zien hebben we ook nog een houten uitvoering.
Kijk voor meer informatie, foto's en alle mogelijke opties bij de fotobooth op onze speciale website Feestgastenboek.nl.

vanaf € 225,-

Accu floorspots

Floorspots

Heb je een saaie ruimte of witte muur en wil je snel wat sfeer erin brengen? Kies dan voor onze accu floorspots. Zet ze verspreid neer langs de muur en kies de kleur die je wilt. Je zal versteld staan van het effect. Het wordt pas echt feestelijk als de lampen mee gaan op de muziek wanneer het feest losbarst. In combinatie met onze drive-in show pakketten kunnen wij ze ook aansturen met onze computer.

Prijs op aanvraag

Ijs rookmachine

Ijs rookmachine

Wil je iets speciaals met jullie openingsdans? Dan is onze ijs rookmachine de perfecte toevoeging. Door het ijs blijft de rook langer vlak boven de grond hangen. Hierdoor lijkt het alsof je op de wolken danst.

€ 50,-

Confettishooters

Confettishooters

Feestelijker kan het niet. Op één of meerdere momenten op de avond zal de confetti of de slierten de lucht ingeschoten worden. Er is uit heel veel kleuren te kiezen zodat zelfs de confetti bij je thema kan passen.

Vraag bij de feestlocatie wel na of confetti is toegestaan.

Prijs op aanvraag

CO2 Jet of Gun

CO2 Jet of Gun

Met dit effect haal je het festival gevoel naar je eigen feest. Op de juiste momenten wordt er een dikke straal CO2 rook de zaal in gespoten via onze jets of schiet zelf met onze CO2 gun. Het effect blijft niet lang hangen zoals bij normale rookmachines maar is na een paar seconden weer verdwenen.

Vraag bij de feestlocatie wel na of CO2 is toegestaan.

Prijs op aanvraag

Bellenblaasmachine

Bellenblaasmachine

Geef je feest extra sfeer met de vele bellen die deze machine de zaal in blaast.

Vraag bij de feestlocatie wel na of bellenblaas is toegestaan en of de vloer ervoor geschikt is.

€ 20,-

RGB laser

RGB kleuren laser

Door zijn krachtige laserstralen in alle kleuren geeft deze laser de lichtshow op je feest een extra dimensie. Wij adviseren wel om bij onze laser de hazer erbij te boeken. Hierdoor zijn de laserstralen volledig te zien en komt de laser volledig tot zijn recht.

€ 75,-

TV

TV scherm of HD Beamer

Heb je leuke foto’s en/of films van vroeger of van de dag zelf? Of ben je van plan een quiz te doen voor al je gasten? Huur dan onze TV of HD beamer. Er zijn verschillende aansluitmogelijkheden.

Prijs op aanvraag

Hazer

Hazer

Een hazer is een soort rookmachine. De hazer produceert alleen nevel in plaats van dichte rook. Je merkt er dus bijna niks van maar de lichtstralen van de discoverlichting zal je veel mooier zien.

Vraag bij de feestlocatie wel na of een hazer is toegestaan.

€ 40,-

Sneeuwmachine

Sneeuwmachine

Wil je een winters thema geven aan je feest? Onze sneeuwmachine blaast de sneeuwvlokken meters ver de zaal in.

Vraag bij de feestlocatie wel na of een sneeuwmachine is toegestaan.

€ 30,-

Partyverhuur

Losse partyverhuur

Geef je thuis een feest en ben je op zoek naar bijvoorbeeld statafels, partytenten, heaters of een geluidsinstallatie om zelf muziek te verzorgen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of kijk op onze website feestverhuurrijswijk.nl .

Andere mogelijkheden

Heb je elders een optie gezien die je graag wilt op je feest? Laat het ons dan zeker even weten. Wij hebben een groot netwerk waardoor wij bijna alles kunnen verzorgen.

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de soorten feesten die wij zoal hebben gedaan in de afgelopen jaren. - Bruiloften
- Bedrijfsfeesten
- Examenfeesten
- Jubileumfeesten
- Schoolfeesten
- Themafeesten zoals bijvoorbeeld 70's/80's/90's party, Après ski, Halloween, Color party's en zomerfeesten
- Verenigingsfeesten
- Verjaardagen
Natuurlijk staan wij ook open voor een ander soort feest. Neem daarvoor gerust contact met ons op.