Veelgestelde vragen

Vragen aan The Differences Wij krijgen vaak dezelfde vragen binnen over onze drive-in shows. Daarom hebben we hieronder een aantal van de meest gestelde vragen op een rijtje gezet met de bijbehorende antwoorden. Mocht je andere vragen hebben, dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 1. Is er een mogelijkheid om vooraf een optreden bij te wonen?
  De meeste feesten zijn besloten waardoor het niet mogelijk is om een optreden bij te wonen. Daarnaast kan het feest waar je wil komen kijken net een feest zijn met de muziek die jullie niet leuk vinden. Wij passen ons namelijk altijd aan naar de wensen van de klant. Zo kan je dus ook een verkeerd gevoel krijgen. Wij hebben wel een algemene mix op onze Soundcloud pagina staan. Hier kan je beluisteren hoe wij zoal draaien.

 2. Welke muziek hebben jullie zoal?
  Onze muziek is heel breed georiënteerd, zo hebben wij hebben de muziek vanaf de jaren 70 maar natuurlijk ook de muziek van nu in heel veel verschillende genres. Wij kunnen dan ook de muziek aanpassen naar jouw wensen.

 3. Is het mogelijk om samen een muzieklijst samen te stellen?
  Natuurlijk is het mogelijk om bij ons vooraf nummers aan te geven die je graag wilt horen op je feest. De nummers zullen wij dan, voor zover mogelijk, bij ons hebben en draaien op je feest.

 4. Kunnen de gasten ook verzoeknummers indienen op het feest?
  Dit is door jezelf vooraf te bepalen of je dit wel of niet wilt op je feest. Er kan ook voor gekozen worden om alleen verzoekjes te accepteren binnen een bepaalde vooraf aangegeven muziekkader.

 5. Hoeveel tijd kost het om op te bouwen en weer af te bouwen?
  Dit is afhankelijk van welk pakket er wordt gekozen. Gemiddeld zijn wij een anderhalf uur van te voren aanwezig om op te bouwen en zijn we ongeveer een uur bezig met afbouwen. Vooraf zullen we in overleg aangeven hoe laat wij zullen beginnen met opbouwen van onze drive-in show.

 6. Is eerder opbouwen mogelijk?
  Mocht het zo zijn dat het licht en geluid in dezelfde ruimte moet komen waar je bijvoorbeeld vlak voor het feest nog een diner hebt, dan kunnen we in overleg daarvoor al opbouwen zodat je niet gestoord wordt tijdens het diner.

 7. Zijn reiskosten bij de prijs inbegrepen?
  De eerste 40 kilometer vanaf Rijswijk van de totale afstand heen en terug worden niet berekend. Alle kilometers daarna gaan tegen een meerprijs per kilometer.

 8. Wie komt er draaien?
  Wij kijken per dag wie waar gaat draaien. Dit is afhankelijk van de gewenste muziekstijlen en beschikbaarheid. Dit kunnen wij dus pas bepalen als we van alle feesten die dag de muziekvoorkeuren weten. Je mag altijd een voorkeur aangeven en dan proberen we daar absoluut rekening mee te houden.