Wat vonden andere?

Ervaring The Differences

Wij worden op verschillende websites beoordeeld wat betreft onze drive-in disco. Bekijk hieronder wat wij daar scoren qua cijfer.
The DifferencesThe Differences


Zelf vragen wij onze klanten ook om hun ervaringen te delen op onze website. Deze reviews en beoordelingen zijn hieronder te lezen. Heb je zelf ook een ervaring met ons? Schrijf gerust een review.

Bericht van Hanneke op 16-09-2013

Bedankt voor het draaien op ons personeelsfeest, het was een topavond!


Bericht van fam. J. R. Westra op 08-09-2013

Deze jongens hebben onze huwelijksavond super leuk gemaakt. De jongens zijn integer en echt professioneel. Ze vragen voor hun diensten ook een zeer goede prijs. Wij waren meer dan tevreden!


Bericht van Ronald en Lysanne Helmond op 19-08-2013

Hey Marcel en Ruud! Wij wilden jullie nog even bedanken!! We zijn echt super blij met hoe jullie gedraaid hebben. Jullie hadden ons echt goed begrepen.  Helemaal top!! Bedankt!:D Groetjes en xxjes Lysan en Ro


Bericht van Kim en Koen van der Salm op 25-07-2013

Zeer tevreden zijn wij over het resultaat wat Marcel en Ruud hebben neergezet qua muziek/lichten/effecten op onze bruiloft.

In een gesprek voor de bruiloft hebben we onze verwachtingen en wensen doorgesproken. Ook muziekvoorkeuren en dergelijke konden worden doorgegeven. Hier is op de dag zelf ook zeker rekening mee gehouden door Marcel en Ruud. Ook konden de gasten nummers aanvragen en speelden Marcel en Ruud in op de voorkeur van het publiek. Al met al is het echt een spetterende feestavond geworden.

Marcel en Ruud leveren wat ons betreft zeer goed werk af! Super bedankt voor het geweldige feest. Wij zouden jullie zo weer benaderen voor ons 12,5 jarig huwelijksfeest (haha) en jullie aan iedereen aanbevelen!


5
6
7
8

Er zijn in totaal 74 ervaringen geschreven.