Wat vonden andere?

Ervaring The Differences

Wij worden op verschillende websites beoordeeld wat betreft onze drive-in disco. Bekijk hieronder wat wij daar scoren qua cijfer.
The DifferencesThe Differences


Zelf vragen wij onze klanten ook om hun ervaringen te delen op onze website. Deze reviews en beoordelingen zijn hieronder te lezen. Heb je zelf ook een ervaring met ons? Schrijf gerust een review.

Bericht van Sung Won & Hae Jin op 27-08-2014

Beste Ruud & Marcel,Het is een tijdje geleden, maar nu we een beetje bijgekomen zijn van ons bruiloft (05/30/2014), wil ik toch graag ons ervaring delen met de toekomstige Bruidsparen/klanten.

Ons avond was gewoon top, heel erg bedankt voor een onvergetelijke avond!Review:

Aanloop naar de bruiloft werd goed geluisterd naar al onze wensen, en alles werd heel professioneel afgestemd met alle partijen.

Ondanks het feit dat ons dansvloer veel te groot was en het weer veel te mooi (mensen konden makkelijk naar buiten), wisten de jongens de gasten goed op de dansvloer te houden.

Maar bovenal, deze jongens kennen gewoon hun vak, ze weten het publiek heel goed aan te voelen, en weten wanneer ze moeten aanpassen aan de situatie!

Goed voorbeeld was onze verkeerde keuze van playlist die we in eerste instantie hadden aangevraagd. Toen de jongens eenmaal merkten dat de gasten er niet echt warm van werden, sprongen ze er meteen in met een ander muziek style, wat meteen alle gasten op de dansvloer kreeg en hield!

Kortom, deze jongens maken er een spetterend feest van, ongeacht foute inschattingen/wensen van de bruidspaar.

Echt een aanrader voor alle toekomstige bruidsparen!

Nogmaals bedankt voor een super feest.

Sung Won & Hae Jin
Bericht van Paul en Wendy op 21-08-2014

Was een topfeest, jongens. Alles perfect afgewikkeld, en goed naar onze wensen geluisterd, maar ook op het publiek ingespeeld.Thanks!Paul en Wendy.


Bericht van Bruiloftsfeest van Don en Charlotte-Louise 14-08-14 op 19-08-2014

Wat een top feest is het geworden,wat ook een succes was was het fotogastenboek wat een toevoeging echt top we hadden het niet verwacht eerlijk gezegtTot de laatste minuut is het fotogastenboek gebruikt door de bruiloftsgasten.kwam natuurlijk ook omdat je je kon uitleven met bijgeleverde atributen zo leuk ook van jong tot oud hebben het gebruikt.Dan de klapper De film als openningsdans was mede door jullie inzet omdat we jullie aptratuur konden gebruiken een doorslaand succes waar bruid en bruidegom nog lang op terug kunnen kijken.Tot het laatste moment heeft iedereen kunnen genieten van al jullie Muziekkwaliteiten goeie mix tussen oud en nieuw echt wat er afgesproken was HET WAS GRANDIOOS bedank Marcel en Ruud wat zijn we blij dat we jullie geboekt hebben wat was het leuk. Van de Ceremoniemeester Marja


Bericht van Janine en Arjan op 28-07-2014

Hallo heren,Wat hebben wij een fantastisch feest gehad. Zowel wij als onze gasten hebben het erg naar hun zin gehad.

De muziek was goed afgestemd op de sfeer en onze muziek keuzes.

en jullie konden toch (vanwege het goede weer) de gasten goed binnen houden.

dankjewel!!


Bericht van Johan en Stephanie op 25-07-2014

Beste Ruud en Marcel.Jullie hebben ons een onvergetelijke avond bezorgd en een bruiloft om nooit meer te vergeten.

Alles was beter dan gedacht.

Jullie zijn een super team.

En nog bedankt namens onze vriend Chris voor het mogen draaien.

Jullie waren top.Thnx en wie weet tot ziens.

Groeten Johan en Stephanie


Bericht van Stijn & Eline op 15-06-2014

Bedankt voor het dj-en op ons bruiloftsfeest! Fijn dat jullie alles snel zelf opbouwden en wij nergens naar hoefden om te kijken. Onze gasten en wij hebben ons ontzettend vermaakt en de dansvloer is geen moment leeg geweest. Heel leuk ook dat jullie op speciaal verzoek van ons bereid waren om een paar metal-nummers te draaien en iedereen aan het headbangen kregen! Jullie fotozuil bleek een enorm succes en wij vonden het heel grappig om na een week te zien wat onze gasten ermee hadden uitgespookt. Groetjes van Stijn & Eline.


Bericht van Nicolai en Marloes Pohan op 26-05-2014

Bedankt mannen!!We zijn super tevreden, leuke nummers gedraaid!

Jong en oud stonden op de dansvloer.

Top dat jullie vooraf bij ons langskwamen om de avond te bespreken, en dat jullie zelfs vooraf de locatie hebben bezocht om alles af te stemmen met de eigenaar!

Iedereen was erg over de muziek te spreken!Daarnaast zijn jullie ook gewoon leuke gasten!


Bericht van Sven & Jannemieke op 28-04-2014

Op 4 April hebben ze voor ons op onze bruiloft gedraaid.

Het was een top avond !!!!

De voorbereidingen gingen super en dat bleek wel in de avond.

Tot in de late uurtjes doorgegaan en ze voelde perfect aan wat er gedraaid moest worden, voor jong en oud.Mochten we ooit weer een feest geven dan mogen ze zeker terugkomen.GrSven en Jannemieke


Bericht van Mariska & Marco Vijverberg op 14-10-2013

Afgelopen zaterdag, 12 oktober 2013, hebben Ruud en Marcel op onze bruiloft gedraaid. Dat hebben we geweten; we hebben nu nog zere voeten van het dansen en met ons nog velen! Heerlijk om te zien dat iedereen het zo naar z'n zin had en los ging!Ruud en Marcel verstaan hun vak: de muziek paste precies bij ons en het publiek, de apparatuur zag er top uit en de mannen zelf waren enthousiast... perfect, mannen!Nogmaals dank van ons,Mariska & Marco


Bericht van Sabrina van der Meer en Mary Groeneveld op 23-09-2013

Op zaterdag 21 september jl. heeft Ruud op het straatfeest gedraaid in de Dennelaan in Rijswijk. Ruud heeft er een gezellige feestmiddag van gemaakt voor jong en oud.

Van Def Rhymz, tot Luis Juan Guerra tot moderne muziek van nu!Er waren ontzettend veel mensen enthousiast over de DJ's!Een aanwinst voor ieder gezellig feestje!Groeten,

Sabrina en Mary


4
5
6
7
8

Er zijn in totaal 74 ervaringen geschreven.