Wat vonden andere?

Ervaring The Differences

Wij worden op verschillende websites beoordeeld wat betreft onze drive-in disco. Bekijk hieronder wat wij daar scoren qua cijfer.
The DifferencesThe Differences


Zelf vragen wij onze klanten ook om hun ervaringen te delen op onze website. Deze reviews en beoordelingen zijn hieronder te lezen. Heb je zelf ook een ervaring met ons? Schrijf gerust een review.

Brenda en Brian beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 17-6-2015

Wij zijn op 5 juni 2015 getrouwd.

We hadden totaal geen richtlijnen voor de muziek en hebben ze alleen meegegeven dat als hun de dansvloer vol krijgen, wij een geslaagde avond zouden hebben.



En dat is ze MEER dan gelukt!!!



Wat een top feest hebben wij gehad.

Ook van alle gasten alleen maar positieve reacties gehad.

Wij kunnen daarom ook met 100% zekerheid zeggen, dat THE DIFFERENCES echt een aanrader is voor al uw feesten en partijen.



Nogmaals heel erg bedankt!!!


Bericht van Ivy van der Gaag op 16-06-2015

Ruud heeft op 12 juni 2015 op onze bruiloft toppie gedraait. Ik raad dit iedereen aan die zin heeft in een feestje want daar maakt Differences er wel van :-)


Bericht van Frank en Desiree van Bergenhenegouwen op 01-04-2015

Wij hebben echt een super leuk feest gehad met The Differences!

Ze staan open voor ideeën en voeren dit dan ook goed uit.

Ook hebben ze van alles in huis, zoals: microfoons, belichting en van alles en nog wat.

Het was er leuk!


Bericht van Ron en Caroline van Herpen op 18-02-2015

In een woord geweldig! Wij hebben enorm genoten van jullie muziek. Het heeft ons feest echt afgemaakt. Jullie voelden heel goed aan welke muziek op welk moment gedraaid moest worden.

Bij een volgend feest denken we zeker weer aan jullie!!

Nogmaals dank.


Bericht van Jeffrey & Linda op 15-10-2014

Goeiemorgen Ruud & Marcel,



We hebben een topfeest gehad! Heerlijke sfeer en muziek, jullie hebben het super aangevoeld. Als we nog een keer een feest geven, nemen we weer contact op met jullie! Top gedaan en bedankt!



Groetjes van Jeffrey & Linda


Bericht van Marco en Melissa Sluyter op 06-10-2014

Beste Ruud en Marcel,



Via deze weg erg bedankt voor het super feestje!


Bericht van Marco en Nathalie op 22-09-2014

Het was een geslaagd feestje, ik zal jullie zeker bij iedereen aanraden!


Bericht van judith van der Burg op 08-09-2014

Heel erg bedankt voor het zorgen dat ons feest ook een echt feest werd!! Jullie spelen enorm goed in op de wensen van de mensen en zien welke muziek gewaardeerd op het moment. We hebben de hele avond op de vloer gestaan!!!

Geweldig!! Ook onze gasten hebben het nog over jullie. Vanaf het eerste contact tot het eind was het gezellig!



Ik raad iedereen THE DIFFERENCES aan !! Er is geen feest als jullie niet zijn geweest !!






Bericht van Willem en Mirjam op 05-09-2014

Hoi Ruud (en Marcel),



Wij willen je enorm bedanken voor de energie die je/jullie in de muziekmix hebben gestopt. We hebben een fantastische feestavond gehad op onze bruiloft. Mede dankzij jullie muziek (en sfeerlichten) kreeg jij (DJ Ruud) de dansvloer lekker vol.

Ook de communicatie met jullie in de weken voorafgaand aan de bruiloft (maar ook tijdens de feestavond) verliep zeer prettig!



Dus, ben je op zoek naar een goede, prettige DJ dan bevelen we jullie aan!






Bericht van Sung Won & Hae Jin op 27-08-2014

Beste Ruud & Marcel,



Het is een tijdje geleden, maar nu we een beetje bijgekomen zijn van ons bruiloft (05/30/2014), wil ik toch graag ons ervaring delen met de toekomstige Bruidsparen/klanten.

Ons avond was gewoon top, heel erg bedankt voor een onvergetelijke avond!



Review:

Aanloop naar de bruiloft werd goed geluisterd naar al onze wensen, en alles werd heel professioneel afgestemd met alle partijen.

Ondanks het feit dat ons dansvloer veel te groot was en het weer veel te mooi (mensen konden makkelijk naar buiten), wisten de jongens de gasten goed op de dansvloer te houden.

Maar bovenal, deze jongens kennen gewoon hun vak, ze weten het publiek heel goed aan te voelen, en weten wanneer ze moeten aanpassen aan de situatie!

Goed voorbeeld was onze verkeerde keuze van playlist die we in eerste instantie hadden aangevraagd. Toen de jongens eenmaal merkten dat de gasten er niet echt warm van werden, sprongen ze er meteen in met een ander muziek style, wat meteen alle gasten op de dansvloer kreeg en hield!

Kortom, deze jongens maken er een spetterend feest van, ongeacht foute inschattingen/wensen van de bruidspaar.

Echt een aanrader voor alle toekomstige bruidsparen!





Nogmaals bedankt voor een super feest.





Sung Won & Hae Jin




2
3
4
5
6
7

Er zijn in totaal 63 ervaringen geschreven.