Wat vonden andere?

Ervaring The Differences

Wij worden op verschillende websites beoordeeld wat betreft onze drive-in disco. Bekijk hieronder wat wij daar scoren qua cijfer.
The DifferencesThe Differences


Zelf vragen wij onze klanten ook om hun ervaringen te delen op onze website. Deze reviews en beoordelingen zijn hieronder te lezen. Heb je zelf ook een ervaring met ons? Schrijf gerust een review.

Joël beveelt ons aan met een 9,6
Ingevuld op: 27-2-2019

Alles is vlekkenloos verlopen tijdens onze bruiloft. Goede communicatie vooraf (en snel) en de DJ stemde muziek goed af op het publiek. Zeker een aanrader wat ons betreft.


Saskia en Kevin beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 5-8-2018

Super fijn contact gehad voor onze bruiloft, en ook op het feest zelf ging alles perfect!


Danny Kouwenhoven gaf ons een 9
Ingevuld op: 3-7-2018

Wij hebben deze jongens gevonden via Internet. Een offerte gekregen met daarbij een soundcloud bestand met een indruk van hun manier van draaien. Dit sprak ons erg aan ook het feestgasten boek leek ons erg leuk.
Een goed gesprek bij ons thuis gehad waar al onze wensen werden genoteerd. Toen het feest waar de muziek van de ceremonie netjes werd verzorgd. En aansluitend het feest wat echt compleet los ging!! De opbouw was perfect en het duurde ook niet lang voor iedereen stond te springen!
Wij raden daarom The Differences zeker aan!


Marieke beveelt ons aan met een 9,4
Ingevuld op: 5-6-2018

Een onvergetelijke verjaardag mede door het enthousiasme van de dj , zijn muziekkeuze en het aanvoelen van de sfeer tijdens het feest. Dit alles zorgde voor een herinnering met een gouden randje. Onwijs bedankt hiervoor.


Jeffrey de Baat beveelt ons aan met een 9,6
Ingevuld op: 5-5-2018

De mannen van The Differences hebben bij ons de muziek voor ons huwelijksfeest verzorgd. Ze hebben goed naar onze wensen geluisterd en hebben er een knalfeest van gemaakt. We zijn zeer tevreden over de voorbereidingen en het feest. Nogmaals bedankt!!


Patrick & Linda beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 9-4-2018

Op 16 maart hadden wij ons bruiloftsfeest. In het begin stond er muziek zacht aan. En na onze openingsdans kon het feest beginnen! Er werd erg goed gekeken naar wat de mensen wilden en werd daar goed op ingespeeld. Verzoeknummers werden goed behandeld, het was super leuk! Ook het feestgastenboek was een succes. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Bedankt jongens!


Steven & Iris Bakker beveelt ons aan met een 9
Ingevuld op: 8-9-2017

Voor ons huwelijksfeest hebben wij The Differences ingehuurd. Het contact vooraf verliep heel goed. Snelle reactie via de mail en ook hebben we hen persoonlijk kunnen spreken. We hebben mede dankzij hen een hele leuke avond gehad!


Tina en Tobias beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 31-7-2017

1 Juli zijn wij getrouwd en the differences hebben de muziek verzorgd bij ons feest. Het was in een woord geweldig. Ze voelen precies de sfeer van de avond aan en draaien de perfecte nummers op de perfecte tijd. Ook het feestgastenboek is een echte aanrader! Wij hebben lang getwijfeld en besloten op het laatste moment om het toch te doen. Het bleek de hit van de avond. Kortom bij een volgend feest weet ik wie de muziek gaat regelen!!


Verhoef beveelt ons aan met een 9,4
Ingevuld op: 27-7-2017
Ruud beveelt ons aan met een 7,6
Ingevuld op: 19-6-2017

Deze heren weten hoe een feestje gebouwd wordt. Daarnaast geven ze snel reactie op de e-mails en denken ze mee over wat wel en niet te doen. In 1 woord TOP


1
2
3
4
5
6
7

Er zijn in totaal 82 ervaringen geschreven.