Wat vonden andere?

Ervaring The Differences

Wij worden op verschillende websites beoordeeld wat betreft onze drive-in disco. Bekijk hieronder wat wij daar scoren qua cijfer.
The DifferencesThe Differences


Zelf vragen wij onze klanten ook om hun ervaringen te delen op onze website. Deze reviews en beoordelingen zijn hieronder te lezen. Heb je zelf ook een ervaring met ons? Schrijf gerust een review.

Bericht van Laura en Erwin op 19-06-2016

Wij hebben een top feest gehad! Goed geluid, goede show en fijne voorbereiding. Voelde goed aan wat wij wilden. Alles was mogelijk. Het feest ging los!


Jeroen & Ilvy gaf ons een 10
Ingevuld op: 10-6-2016

Ruud en Marcel hebben tijdens onze bruiloft, bij Paviljoen de Witte in Scheveningen, voor een geweldige avond gezorgd!

Niets was hen teveel, ze hebben een mooie mix gemaakt voor onze openingsdans en waren ruim op tijd op de trouwlocatie om alles op te zetten. Ook het foto en videogastenboek was erg in trek op de feestavond. Ze hebben een prachtig wit Dj meubel wat erg mooi stond op de feestlocatie.

Ruud en Marcel, heel erg bedankt voor deze super avond!


Joey & Marlot gaf ons een 10
Ingevuld op: 9-6-2016

3 juni 2016 hebben wij ons huwelijksfeest gegeven. DJ Davey was aanwezig, en deed alles geheel zoals afgesproken. Iedereen was aan het dansen en hij ging ook in op verzoeknummertjes! Hierdoor was het feest precies zoals wij voor ogen hadden. We kijken terug op een mooie avond!


Mariska gaf ons een 8,8
Ingevuld op: 18-4-2016

We hebben pas op het allerlaatste moment besloten om een DJ in te huren voor het feest tijdens onze bruiloft. Wilden eigenlijk gewoon onze playlist afspelen. Wat zijn wij blij dat wij op het laatste moment hebben besloten op toch een DJ in te huren. We hebben Marcel gevraagd om te komen draaien. Hij is vooraf bij ons thuis geweest om onze muzieksmaak door te nemen. Hij heeft tijdens het feest compleet de sfeer weten creeren die we ook wensten. Ieder lied was raak en helemaal in lijn met de playlist die we hem hadden gestuurd. We vonden de aanpak en uitvoering zeer professioneel en we raden hen van harte aan.


Bericht van Petra op 11-01-2016

Wij hebben een super leuk feest gehad met deze jongens en kunnen ze alleen maar aanbevelen! Zowel het voortraject als de avond is perfect verlopen. Tot op het laatste moment konden we nog dingen toevoegen, zoals fotos voor de fotozuil (trouwens erg aan te bevelen, de gasten waren er weg van) en ons muziekwensen en ze waren heel erg relaxt de hele avond. En de flexibiliteit is ook uitstekend, zeker als je niet goed weet tot hoe laat het feestje zal duren.

Jongens, heel erg bedankt. Als mij iemand naar een DJ vraagt geef ik jullie nummer door!!


Bericht van Jan en Marcel op 31-10-2015

Een paar woorden zijn genoeg bij het voorgesprek.

Ze begrijpen precies wat je wilt hebben, onze openingsact was wat ons betreft best ingewikkeld, maar wat was ie goed geslaagd!!

Zowel qua prijs en kwaliteit gewoon niet verder zoeken!!!


Zippora Harmanus- Keijzer gaf ons een 9,4
Ingevuld op: 11-8-2015

Het was een top avond!! bedankt !!!!!!!!!!



Greetz, Bruidspaar Keijzer


Willemijn gaf ons een 9,6
Ingevuld op: 12-7-2015

Op ons huwelijk heeft Marcel gedraaid en wij zijn erg enthousiast; de communicatie vooraf was erg professioneel, goede prijs-kwaliteitverhouding en een fantastisch feest. Bedankt!


Bericht van Sjoerd en Caroline op 22-06-2015

The differences hebben perfect de muzikale avond verzorgd tijdens onze bruiloft.

Zij zijn professioneel en komen afspraken na, zijn betrokken en efficiënt.

Echt een aanrader! !

Wij zijn meer dan tevreden!


ivo en sandra gaf ons een 9,6
Ingevuld op: 19-6-2015

Wat een fantastisch bruiloftsfeest hebben wij gehad op 29 mei 2015, wat een muziek en sfeer. We hadden best wat muziekwensen, en Marcel heeft het fantastisch gedaan. Van begin tot eind een groot feest met een volle dansvloer! Wat was iedereen enthousiast!

Keep up the good work guys!


1
2
3
4
5
6
7

Er zijn in totaal 63 ervaringen geschreven.