Wat vonden andere?

Ervaring The Differences

Wij worden op verschillende websites beoordeeld wat betreft onze drive-in disco. Bekijk hieronder wat wij daar scoren qua cijfer.
The DifferencesThe Differences


Zelf vragen wij onze klanten ook om hun ervaringen te delen op onze website. Deze reviews en beoordelingen zijn hieronder te lezen. Heb je zelf ook een ervaring met ons? Schrijf gerust een review.

Bericht van Storm op 18-04-2017
Erik en Marjolein van Ree beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 18-9-2016

Ruud heeft geweldig gedraaid: hij had mooie apparatuur en stond open voor al onze wensen. Hij was prettig in de omgang en deed leuk mee. De heren waren goed bereikbaar via de telefoon, kwamen op tijd op de locatie en waren op tijd weer weg. Echt een topdeal deze jongens. Doen!
Erik en Marjolein


Cher-lee van der Leeuw-Niese beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 15-9-2016

De communicatie liep fijn, afspraken werden nagekomen en er werd mee gedacht aan opties! Hele fijne samenwerking! Prijs - kwaliteit is perfect! Jullie hebben voor een mooie afsluiting van onze prachtige dag verzorgd!


Ashley & Erik beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 28-8-2016

Geweldige drive- in disco die er voor zorgen dat de dansvloer gegarandeerd vol staat! Het begint al bij de voorbereidingen waar Marcel & Ruud alle tijd voor je nemen en snel communiceren !
The Differences luistert naar je wensen en voert deze ook uit zoals afgesproken. Mochten afgesproken nummers toch niet aanslaan bij de gasten dan spelen zij hier super goed op in waardoor er geen leegloop ontstaat op de dansvloer! Kortom wil je een super leuk feestje, eentje die jullie en je gasten niet meer snel zullen vergeten dan is dit bedrijf zeker een aanrader!!


Marthe en André van Lochem beveelt ons aan met een 9,8
Ingevuld op: 18-8-2016

Wat een super feest was het! Van het begin tot het eind gedanst en genoten.
Super vriendelijk geholpen en de prijs is ook nog eens top.


Bericht van Bas & Yvette op 20-06-2016

We hebben een fantastisch feest gehad mede door de muzikale begeleiding van Marcel.

Vantevoren was de communicatie makkelijk en snel. Dit hebben wij als heel fijn ervaren.

Er was tijdens onze openingsfilm een probleem met een kabel maar dit had Marcel snel opgelost zodat het feest alsnog spetterend kon beginnen.

We zijn heel blij!

Groetjes Bas & Yvette


Bericht van Laura en Erwin op 19-06-2016

Wij hebben een top feest gehad! Goed geluid, goede show en fijne voorbereiding. Voelde goed aan wat wij wilden. Alles was mogelijk. Het feest ging los!


Jeroen & Ilvy gaf ons een 10
Ingevuld op: 10-6-2016

Ruud en Marcel hebben tijdens onze bruiloft, bij Paviljoen de Witte in Scheveningen, voor een geweldige avond gezorgd!

Niets was hen teveel, ze hebben een mooie mix gemaakt voor onze openingsdans en waren ruim op tijd op de trouwlocatie om alles op te zetten. Ook het foto en videogastenboek was erg in trek op de feestavond. Ze hebben een prachtig wit Dj meubel wat erg mooi stond op de feestlocatie.

Ruud en Marcel, heel erg bedankt voor deze super avond!


Joey & Marlot gaf ons een 10
Ingevuld op: 9-6-2016

3 juni 2016 hebben wij ons huwelijksfeest gegeven. DJ Davey was aanwezig, en deed alles geheel zoals afgesproken. Iedereen was aan het dansen en hij ging ook in op verzoeknummertjes! Hierdoor was het feest precies zoals wij voor ogen hadden. We kijken terug op een mooie avond!


Mariska gaf ons een 8,8
Ingevuld op: 18-4-2016

We hebben pas op het allerlaatste moment besloten om een DJ in te huren voor het feest tijdens onze bruiloft. Wilden eigenlijk gewoon onze playlist afspelen. Wat zijn wij blij dat wij op het laatste moment hebben besloten op toch een DJ in te huren. We hebben Marcel gevraagd om te komen draaien. Hij is vooraf bij ons thuis geweest om onze muzieksmaak door te nemen. Hij heeft tijdens het feest compleet de sfeer weten creeren die we ook wensten. Ieder lied was raak en helemaal in lijn met de playlist die we hem hadden gestuurd. We vonden de aanpak en uitvoering zeer professioneel en we raden hen van harte aan.


1
2
3
4
5
6
7

Er zijn in totaal 69 ervaringen geschreven.