Wat vonden andere?

Ervaring The Differences

Wij worden op verschillende websites beoordeeld wat betreft onze drive-in disco. Bekijk hieronder wat wij daar scoren qua cijfer.
The DifferencesThe Differences


Zelf vragen wij onze klanten ook om hun ervaringen te delen op onze website. Deze reviews en beoordelingen zijn hieronder te lezen. Heb je zelf ook een ervaring met ons? Schrijf gerust een review.

Marieke beveelt ons aan met een 9,4
Ingevuld op: 5-6-2018

Een onvergetelijke verjaardag mede door het enthousiasme van de dj , zijn muziekkeuze en het aanvoelen van de sfeer tijdens het feest. Dit alles zorgde voor een herinnering met een gouden randje. Onwijs bedankt hiervoor.


Jeffrey de Baat beveelt ons aan met een 9,6
Ingevuld op: 5-5-2018

De mannen van The Differences hebben bij ons de muziek voor ons huwelijksfeest verzorgd. Ze hebben goed naar onze wensen geluisterd en hebben er een knalfeest van gemaakt. We zijn zeer tevreden over de voorbereidingen en het feest. Nogmaals bedankt!!


Patrick & Linda beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 9-4-2018

Op 16 maart hadden wij ons bruiloftsfeest. In het begin stond er muziek zacht aan. En na onze openingsdans kon het feest beginnen! Er werd erg goed gekeken naar wat de mensen wilden en werd daar goed op ingespeeld. Verzoeknummers werden goed behandeld, het was super leuk! Ook het feestgastenboek was een succes. Iedereen heeft het naar zijn zin gehad. Bedankt jongens!


Steven & Iris Bakker beveelt ons aan met een 9
Ingevuld op: 8-9-2017

Voor ons huwelijksfeest hebben wij The Differences ingehuurd. Het contact vooraf verliep heel goed. Snelle reactie via de mail en ook hebben we hen persoonlijk kunnen spreken. We hebben mede dankzij hen een hele leuke avond gehad!


Tina en Tobias beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 31-7-2017

1 Juli zijn wij getrouwd en the differences hebben de muziek verzorgd bij ons feest. Het was in een woord geweldig. Ze voelen precies de sfeer van de avond aan en draaien de perfecte nummers op de perfecte tijd. Ook het feestgastenboek is een echte aanrader! Wij hebben lang getwijfeld en besloten op het laatste moment om het toch te doen. Het bleek de hit van de avond. Kortom bij een volgend feest weet ik wie de muziek gaat regelen!!


Verhoef beveelt ons aan met een 9,4
Ingevuld op: 27-7-2017
Ruud beveelt ons aan met een 7,6
Ingevuld op: 19-6-2017

Deze heren weten hoe een feestje gebouwd wordt. Daarnaast geven ze snel reactie op de e-mails en denken ze mee over wat wel en niet te doen. In 1 woord TOP


Berry & Esther beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 7-6-2017

Op 2 juni 2017 zijn wij getrouwd en The Differences heeft gedraaid op ons feest. En wat voor feest! Het was een topavond, iedereen heeft genoten. Ze speelden goed in op de wensen die wij vooraf hadden doorgegeven, maar ook de verzoekjes op de avond zelf. Iedereen was enthousiast! De communicatie vooraf hebben we als professioneel en plezierig ervaren. Een locatiebezoek, snelle reacties op emails en nog een attent belletje een dag voor de bruiloft. Keep up the good work!


Ed & Yvonne beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 20-4-2017

Wat een TOP feest hebben wij gehad. DJ Davey je bent GE-WEL-DIG. Echt super hoe je draaide die avond. Je speelde super in op de dansende feestgangers en we hebben heel veel nummers van onze playlist gehoord. Echt wat een dolle boel was het. Van dansen tot polonaise. Niets was te gek. Echt wij kunnen jullie van harte aanbevelen. Wij zeggen niet twijfelen maar doen!!!!!!! Een feest is pas echt een feest als de DJ's van the differences zijn geweest. Nogmaals onwijs bedankt voor een super avond. Een dikke 10 krijgen jullie van ons.


Bericht van Storm op 18-04-2017

Op 17 februari 2017, zijn mijn vrouw Dilliana en ik, getrouwd. Vanaf moment 1, op de trouwbeurs in Ahoy Rotterdam, een goed gevoel overgehouden aan het gesprek met Marcel en Ruud. Vervolgens is Ruud thuis gekomen om het een en ander te bespreken. Op de avond zelf, geen moment omkijken gehad naar de DJ's. Ze hebben er echt een geweldig en onvergetelijk feest van gemaakt! Niets was ze te dol, van happy hardcore naar oer-Hollands talig met onder andere de vogeltjesdans. Heel benaderbaar en vrolijk. Zeker een aanrader!!!

(mijn vorige referentie ging niet helemaal goed..)


1
2
3
4
5

Er zijn in totaal 69 ervaringen geschreven.