Wat vonden andere?

Ervaring The Differences

Wij worden op verschillende websites beoordeeld wat betreft onze drive-in disco. Bekijk hieronder wat wij daar scoren qua cijfer.
The DifferencesThe Differences


Zelf vragen wij onze klanten ook om hun ervaringen te delen op onze website. Deze reviews en beoordelingen zijn hieronder te lezen. Heb je zelf ook een ervaring met ons? Schrijf gerust een review.

Ruud beveelt ons aan met een 7,6
Ingevuld op: 19-6-2017

Deze heren weten hoe een feestje gebouwd wordt. Daarnaast geven ze snel reactie op de e-mails en denken ze mee over wat wel en niet te doen. In 1 woord TOP


Berry & Esther beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 7-6-2017

Op 2 juni 2017 zijn wij getrouwd en The Differences heeft gedraaid op ons feest. En wat voor feest! Het was een topavond, iedereen heeft genoten. Ze speelden goed in op de wensen die wij vooraf hadden doorgegeven, maar ook de verzoekjes op de avond zelf. Iedereen was enthousiast! De communicatie vooraf hebben we als professioneel en plezierig ervaren. Een locatiebezoek, snelle reacties op emails en nog een attent belletje een dag voor de bruiloft. Keep up the good work!


Ed & Yvonne beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 20-4-2017

Wat een TOP feest hebben wij gehad. DJ Davey je bent GE-WEL-DIG. Echt super hoe je draaide die avond. Je speelde super in op de dansende feestgangers en we hebben heel veel nummers van onze playlist gehoord. Echt wat een dolle boel was het. Van dansen tot polonaise. Niets was te gek. Echt wij kunnen jullie van harte aanbevelen. Wij zeggen niet twijfelen maar doen!!!!!!! Een feest is pas echt een feest als de DJ's van the differences zijn geweest. Nogmaals onwijs bedankt voor een super avond. Een dikke 10 krijgen jullie van ons.


Bericht van Storm op 18-04-2017

Op 17 februari 2017, zijn mijn vrouw Dilliana en ik, getrouwd. Vanaf moment 1, op de trouwbeurs in Ahoy Rotterdam, een goed gevoel overgehouden aan het gesprek met Marcel en Ruud. Vervolgens is Ruud thuis gekomen om het een en ander te bespreken. Op de avond zelf, geen moment omkijken gehad naar de DJ's. Ze hebben er echt een geweldig en onvergetelijk feest van gemaakt! Niets was ze te dol, van happy hardcore naar oer-Hollands talig met onder andere de vogeltjesdans. Heel benaderbaar en vrolijk. Zeker een aanrader!!!

(mijn vorige referentie ging niet helemaal goed..)


Bericht van Storm op 18-04-2017




Erik en Marjolein van Ree beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 18-9-2016

Ruud heeft geweldig gedraaid: hij had mooie apparatuur en stond open voor al onze wensen. Hij was prettig in de omgang en deed leuk mee. De heren waren goed bereikbaar via de telefoon, kwamen op tijd op de locatie en waren op tijd weer weg. Echt een topdeal deze jongens. Doen!
Erik en Marjolein


Cher-lee van der Leeuw-Niese beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 15-9-2016

De communicatie liep fijn, afspraken werden nagekomen en er werd mee gedacht aan opties! Hele fijne samenwerking! Prijs - kwaliteit is perfect! Jullie hebben voor een mooie afsluiting van onze prachtige dag verzorgd!


Ashley & Erik beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 28-8-2016

Geweldige drive- in disco die er voor zorgen dat de dansvloer gegarandeerd vol staat! Het begint al bij de voorbereidingen waar Marcel & Ruud alle tijd voor je nemen en snel communiceren !
The Differences luistert naar je wensen en voert deze ook uit zoals afgesproken. Mochten afgesproken nummers toch niet aanslaan bij de gasten dan spelen zij hier super goed op in waardoor er geen leegloop ontstaat op de dansvloer! Kortom wil je een super leuk feestje, eentje die jullie en je gasten niet meer snel zullen vergeten dan is dit bedrijf zeker een aanrader!!


Marthe en André van Lochem beveelt ons aan met een 9,8
Ingevuld op: 18-8-2016

Wat een super feest was het! Van het begin tot het eind gedanst en genoten.
Super vriendelijk geholpen en de prijs is ook nog eens top.


Bericht van Bas & Yvette op 20-06-2016

We hebben een fantastisch feest gehad mede door de muzikale begeleiding van Marcel.

Vantevoren was de communicatie makkelijk en snel. Dit hebben wij als heel fijn ervaren.

Er was tijdens onze openingsfilm een probleem met een kabel maar dit had Marcel snel opgelost zodat het feest alsnog spetterend kon beginnen.

We zijn heel blij!

Groetjes Bas & Yvette


1
2
3
4
5

Er zijn in totaal 63 ervaringen geschreven.