Wat vonden andere?

Ervaring The Differences

Wij worden op verschillende websites beoordeeld wat betreft onze drive-in disco. Bekijk hieronder wat wij daar scoren qua cijfer.
The DifferencesThe Differences


Zelf vragen wij onze klanten ook om hun ervaringen te delen op onze website. Deze reviews en beoordelingen zijn hieronder te lezen. Heb je zelf ook een ervaring met ons? Schrijf gerust een review.

Steven en Christa beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 22-7-2019

Goede communicatie vooraf. Er wordt vlot op mails gereageerd.
Feestje was super. Verzoeknummers werden gedraaid.


Roy en Joyce Wolvers beveelt ons aan met een 9,2
Ingevuld op: 22-7-2019

Vanaf de offerte aanvraag tot aan de afsluiting van het feest was de comunicatie geweldig. Zeker een aanrader!!!


Stephanie en Remco de Bruin beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 3-7-2019

the differences hebben gedraaid op onze bruiloft en tevens ook fotoboot geregeld in 1woord geweldig een dikke 10!!!


Fam.Wassink-Gommel beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 6-6-2019

Op onze bruiloft 10-5-2019 hebben wij de Dj's van The Diefferences ingehuurd. Vanaf de eerste ontmoeting was er gelijk een klik. Tijdens het intake gesprek hebben we alles besproken betreft feest sávonds. Alles was mogelijk. Ze hadden zelfs een mooie remix gemaakt voor onze openingsdans. Paar dagen voor ons huwelijk was er nog telefonisch contact om alles te checken. Ze hebben er een geweldig feestje van gemaakt en daar houden zij zelf ook van.



Mahir beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 4-6-2019

Leuk en spontaan, denken enorm mee en zijn super flexibel. Maar het aller belangrijkste, ze draaien geweldig! Zelf hadden we nogal wat wensen wat betreft muziek en hier hebben ze enorm goed op ingespeeld. Iedereen heeft de avond van zijn leven gehad.


Irma beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 17-5-2019

Kort samengevat: fantastisch!

Na een tijdje Googelen vonden wij The Differences. We waren in het begin nog niet helemaal overtuigd, maar besloten een offerte op te vragen. Binnen enkele uren ontvingen wij al een enthousiaste reactie. Mogelijkheden en prijs waren helemaal oké, dus wij besloten de drive-in disco én een photobooth te boeken. Dat was een van de beste beslissingen van onze bruiloft. Email wordt altijd snel beantwoord, het voorgesprek met Marcel was top en we hadden meteen het gevoel dat onze wensen helemaal begrepen werden. Alle afspraken verliepen soepel en werden nagekomen. Behalve dat, was 'onze' DJ ook nog een ontzettende vriendelijke gast waar het plezier vanaf straalt. Hij begreep het publiek en draaide de ene hit na de andere. Verbeterpunten? Die zijn er niet. Ik zeg het niet snel, maar zowel het contact vooraf als het optreden op de avond zelf waren perfect!


petra mesters beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 17-4-2019

van begin tot einde.....
was het allemaal erg goed geregeld .......
inmiddels tweede keer van de diensten gebruik gemaakt ,volgt zeker een derde x ...


Joël beveelt ons aan met een 9,6
Ingevuld op: 27-2-2019

Alles is vlekkenloos verlopen tijdens onze bruiloft. Goede communicatie vooraf (en snel) en de DJ stemde muziek goed af op het publiek. Zeker een aanrader wat ons betreft.


Saskia en Kevin beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 5-8-2018

Super fijn contact gehad voor onze bruiloft, en ook op het feest zelf ging alles perfect!


Danny Kouwenhoven gaf ons een 9
Ingevuld op: 3-7-2018

Wij hebben deze jongens gevonden via Internet. Een offerte gekregen met daarbij een soundcloud bestand met een indruk van hun manier van draaien. Dit sprak ons erg aan ook het feestgasten boek leek ons erg leuk.
Een goed gesprek bij ons thuis gehad waar al onze wensen werden genoteerd. Toen het feest waar de muziek van de ceremonie netjes werd verzorgd. En aansluitend het feest wat echt compleet los ging!! De opbouw was perfect en het duurde ook niet lang voor iedereen stond te springen!
Wij raden daarom The Differences zeker aan!


1
2
3
4
5

Er zijn in totaal 69 ervaringen geschreven.