Wat vonden andere?

Ervaring The Differences

Wij worden op verschillende websites beoordeeld wat betreft onze drive-in disco. Bekijk hieronder wat wij daar scoren qua cijfer.
The DifferencesThe Differences


Zelf vragen wij onze klanten ook om hun ervaringen te delen op onze website. Deze reviews en beoordelingen zijn hieronder te lezen. Heb je zelf ook een ervaring met ons? Schrijf gerust een review.

Wesley beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 27-3-2020

Op onze bruiloft in 2018 een spetterend feest gehad. Ook mijn 30e verjaardag waren zij erbij. Alle gasten hebben het er 2 jaar later nog steeds over, wat een knalfeesten! DJ was geweldig. Voelt het feest en de sfeer super goed aan, weet precies wat de avond nodig heeft. Ook eigen verzoekjes worden gekijk gedraaid. De fotobooth was ook een groot succes. Iedereen had een mooi aandenken, met hun eigen geprinte foto's. Achteraf ook een USB stick gekregen met alle foto's, ook de mislukte, we hebben in een deuk gelegen. Ons volgende feest zijn jullie er zeker weer bij als muzikale ondersteuning. 100% aan te raden op elk feestje!


Vicky en Rémon beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 21-9-2019

Wat een fantastische aanvulling op ons al geslaagde dag! Al snel de sfeer erin en voor ieder wat wils. Fijne communicatie en niets is te gek. Echt een topavond! Dankjewel🤗


Linda Prosman - Kops beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 18-9-2019

Het was zeer prettig weken met Marcel. Dacht goed mee. leuk gesprek vooraf en hij de lay-out van de fotootjes super mooi gemaakt! Heel blij mee.
de avond was super. leuke lichten en natuurlijk hele leuke muziek! Ik heb een top verjaardag gehad!


Eric & Stephanie beveelt ons aan met een 9,2
Ingevuld op: 3-9-2019

Leuke DJ's die er een leuk feestje van weten te maken. Wij hebben een topfeest gehad!


Steven en Christa beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 22-7-2019

Goede communicatie vooraf. Er wordt vlot op mails gereageerd.
Feestje was super. Verzoeknummers werden gedraaid.


Roy en Joyce Wolvers beveelt ons aan met een 9,2
Ingevuld op: 22-7-2019

Vanaf de offerte aanvraag tot aan de afsluiting van het feest was de comunicatie geweldig. Zeker een aanrader!!!


Stephanie en Remco de Bruin beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 3-7-2019

the differences hebben gedraaid op onze bruiloft en tevens ook fotoboot geregeld in 1woord geweldig een dikke 10!!!


Fam.Wassink-Gommel beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 6-6-2019

Op onze bruiloft 10-5-2019 hebben wij de Dj's van The Diefferences ingehuurd. Vanaf de eerste ontmoeting was er gelijk een klik. Tijdens het intake gesprek hebben we alles besproken betreft feest sávonds. Alles was mogelijk. Ze hadden zelfs een mooie remix gemaakt voor onze openingsdans. Paar dagen voor ons huwelijk was er nog telefonisch contact om alles te checken. Ze hebben er een geweldig feestje van gemaakt en daar houden zij zelf ook van.



Mahir beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 4-6-2019

Leuk en spontaan, denken enorm mee en zijn super flexibel. Maar het aller belangrijkste, ze draaien geweldig! Zelf hadden we nogal wat wensen wat betreft muziek en hier hebben ze enorm goed op ingespeeld. Iedereen heeft de avond van zijn leven gehad.


Irma beveelt ons aan met een 10
Ingevuld op: 17-5-2019

Kort samengevat: fantastisch!

Na een tijdje Googelen vonden wij The Differences. We waren in het begin nog niet helemaal overtuigd, maar besloten een offerte op te vragen. Binnen enkele uren ontvingen wij al een enthousiaste reactie. Mogelijkheden en prijs waren helemaal oké, dus wij besloten de drive-in disco én een photobooth te boeken. Dat was een van de beste beslissingen van onze bruiloft. Email wordt altijd snel beantwoord, het voorgesprek met Marcel was top en we hadden meteen het gevoel dat onze wensen helemaal begrepen werden. Alle afspraken verliepen soepel en werden nagekomen. Behalve dat, was 'onze' DJ ook nog een ontzettende vriendelijke gast waar het plezier vanaf straalt. Hij begreep het publiek en draaide de ene hit na de andere. Verbeterpunten? Die zijn er niet. Ik zeg het niet snel, maar zowel het contact vooraf als het optreden op de avond zelf waren perfect!


1
2
3
4
5

Er zijn in totaal 63 ervaringen geschreven.